Webdesign og Foto, bla. med tryk på lærred | WordPress Webdesign ved Anhalt Design
15342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15342,pmpro-body-has-access,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

WordPress Webdesign ved Anhalt Design

Anhalt Design har gjort det nemt og billigt, både at få lavet en køreklar hjemmeside, men også at modtage den grundlæggende viden i hvordan man gør det selv.

Med speciale i både sidemandsoplæring, gruppeundervisning og fjernsupport kan Anhalt Design give dig nogle helt unikke muligheder for at komme nemmere og klogere hen til den hjemmeside du drømmer om.

Har du tanker om at du selv, eller en af dine ansatte skal være en stor del af skabelsen og vedligeholdelsen af hjemmesiden, så er Anhalt Design en perfekt mulighed!

Helt eller delvist, gør det selv?
Som det passer dig …

Der kan være mange grunde til at ville gøre det selv. Den mest oplagte er at det i det lange løb er billigere end at skulle hyre en ekstern webdesigner, webintegrator eller websmed ind hver evig eneste gang der skal rykkes et punktum.

 

En anden godt grund er lysten til at være med, til at have føling og til selv at kunne kontrollere hvor og hvornår hvad bliver ændret.

 

Men uanset grunden så har Anhalt Design opsat nogle muligheder og pakker der gør at du kan blive oplært i at gøre det selv i det tempo og omfang der passer dig bedst. Lige fra personlig enkeltmandsoplæring til fjernsupport, og til det du ikke ønsker at lave selv, kan du frit vælge den eksterne udbyder der passer dig bedst.

 

Ønsker du ikke lave noget af din hjemmeside selv, så giver Anhalt Design dig en unik mulighed for at få etableret en køreklar hjemmeside så du kan komme igang, uden at det vælter dit budget.

Det er altid gratis at spørge!

Det kan være en stor mundfuld at have en tanke om  noget, og efterfølgende blive ringet ørene fulde af snak og muligheder. Det er naturligvis noget der bliver gjort fordi alle gerne vil kunne gøre sit bedste for at svare på dine forespørgsler, men det er bare ikke altid lige det du har brug for til at starte med.

Så husk at du på formularen her kan vælge henvendelse pr. email, så får du svaret over email og ikke pr. telefon. Det giver dig måske noget mere tanke-ro, og du kan tage dig af det når du har tid.

Skriv dit spørgsmål/ønske, så bliver du kontaktet:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilføj Fil

Svar på følgende sikkerhedsspørgsmål

Kontakt Anhalt Web & Foto

61726182

Skriv en sms, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt!

For at få det bedste ud af netop dit projekt, benyttes blandt andet nogle af disse værktøjer:

Så du vil selv være med til at lave din hjemmeside?!

Anhalt Design tilbyder at du rent faktisk kan lave din hjemmeside selv. Det kræver blot et lille kursus på nogle timer og efterfølgende noget “selvstudie” fra din side, måske med lidt support fra Anhalt Design. Men så er du også godt rustet til selv at kaste dig ud i en verden af webdesign, så behøver du heller ikke længere vente på en webdesigner bare fordi du skal have udskiftet en sætning eller tilføjet et podukt.

Og du bestemmer selv hvor meget du selv vil lave!

Det afhænger meget af dig selv, eller den ansatte du beder om at påtage sig opgaven. Det er klart at man skal “ville” og man skal have et grundlæggende flair for den digitale verden og være en relativ god problemknuser.

Er du eller en ansat af den rette støbning (nej, det er ikke svært), så er det muligt at komme effektivt i gang med hjemmesiden for relativ små penge og med uanede muligheder.

10%

Anhalt Design

90%

Dig selv

Du vil gerne selv styre meget, men ikke nødvendigvis alt! Så er det nemt for dig at vælge fra eller til i hvad og hvor meget du syntes Anhalt Design skal tage sig af og hvor meget du/I selv ønsker at varetage.

50%

Anhalt Design

50%

Dig selv

 Du har ikke tid, lyst eller mulighed til at være din egen webdesigner. Du har brug for én der klare det hele lige fra udskiftning af tekst, til koder, til opdateringer og alt det andet der vedrører din hjemmeside.

Anhalt Design påtager sig gerne rollen, ikke bare som webdesigneren, men også webmasteren og webredaktøren.

Så skal du slet ikke tænke på noget særligt web-mæssigt selv.

99%

Anhalt Design

1%

Dig selv

55

Web Projekter

1459

Support Timer

512

Kopper Kaffe

Skal dit projekt være det næste?

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilføj Fil

Svar på følgende sikkerhedsspørgsmål

Webdesign København – Webdesign Roskilde – Webdesign Hillerød – Webdesign Holbæk – Webdesign – Webdesign Ringsted – Webdesign Næstved – Webdesign Lolland – Webdesign Falster – Webdesign Odsherred – Webdesign Kalundborg – Webdesign Sorø – Webdesign Slagelse – Webdesign Korsør – Webdesign Nyborg – Webdesign Odense – Webdesign Svendborg – Webdesign Langeland – Webdesign Middelfart – Webdesign Sønderborg – Webdesign Esbjerg – Webdesign Kolding – Webdesign Vejle – Webdesign Århus – Webdesign Herning – Webdesign Silkeborg – Webdesign Aabenraa – Webdesign Holstebro – Webdesign Viborg – Webdesign Randers – Webdesign – Webdesign Mors – Webdesign Aalborg – Webdesign Frederikshavn – Webdesign Bornholm – Webdesign Vestsjælland – Webdesign Nordsjælland – Webdesign Fyn – Webdesign Sønderjylland – Webdesign Midtjylland – Webdesign Nordjylland!

Fra Skagen til Gedser, fra Blåvands Huk til Østerkær. Hjemmesider fungere på internettet, og det det gør Anhalt Design derfor også. Så her kan du få lavet din hjemmeside, hvor end i landet, eller verden, du befinder dig.

Velkommen til Anhalt Design
Webdesign hvor du selv kan være med
hvis du vil …